Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Аз съм им казала: Прост човек борец няма да стане.

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgАз съм им казала: Прост човек борец няма да стане.
Коментари Харесай

Станка Златева: Искам мое дете, но съм поела ангажимент към десетки други

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Аз съм им споделила: " Прост човек герой няма да стане. Трябва да учат, да си имат вяра. Първите две години бяха кошмарни, ти не си единствено треньор, а педагог, само че вече третата година си е по-добре. " - това описа в изявление за Нова телевизия при започване на 2020-та международната ни шампионка по битка Станка Златева, която към този момент е треньор на деца. Най-малкото е момиченце на 11 години, стана ясно от фрагментите в залата. 

" Ако родителите не дават да ги дисциплинирам, да си ги вземат, аз не съм детски ъгъл, първо запитвам мога ли, не мога ли и си ги поемам. Всеки ден си зает. Не остава време за персонален живот, стопирах да излизам, в този момент в случай че се засечем с другари единствено в неделя, отново добре ". 

На въпроса на интервюиращия дали не желае да държи на ръце свое дете, както държи Калоянчо - дете на брачната половинка на братовчед си, Станка дава отговор: 

" Хубаво е, и аз го желая, само че би трябвало да се съобразя с тях, това си е ангажимент. " - и показва към залата, където в този миг упражняват десетки подрастващи.

" Вече силата е към тях, струва си жертвите. Когато се изморя, ще хвана млади сътрудници и отново ще оказвам помощ. Но в този момент 5 дни тренировки, събота и неделя надпревари, прибирам се в 19.30, ставам рано за тренировката в 8 - няма време за друго. Един треньор може да издържи по този начин няколко години и да съобщи щафетата. Все още се разсънвам с чувството, че би трябвало да се боря, а след това се сещам, че кариерата ми беше даже малко по-дълга от естественото.

Мечтая да отида в Тайланд, Индонезия, само че би трябвало време за това. Иначе имам всичко, за което съм мечтала. Животът е прелестен, въпросът е да знаем какво желаеме от него и да го преследваме с старания и воля. ", насочи благопожелание за новата година международната ни шампионка.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР